Doğrul, A. C. (devam ediyor). Dilsel ve dil ötesi (linguistik ve paralinguistik) uyarıcıların duygusal azaltım üzerindeki etkilerinin ketleme bağlamında incelenmesi. (Doktora tezi). Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara.
Yörük, A. (devam ediyor). İki dilliliğin ileriye dönük bellek üzerindeki etkisi: Ketleme, set değiştirme, çalışma belleği ve izlemenin rolü. Doktora tezi). Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara.
Doğan, D. (devam ediyor). Yüzdeki duygunun ve bağlamın yönlendirilmiş unutma üzerindeki etkisi. (Doktora Tezi). Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara.
Erdoğan, Ş. (2023). Genç yetişkinlerde sirkadyen ritimlerin zaman algısı üzerindeki etkisi. (Doktora tezi). Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara.
Salman, F. (2021). Dikkat ağları modelinin rekabet kuramı, sayılama düzeyi, temsil düzeyi ve yaş değişkenleri açısından incelenmesi: F-MRI destekli bir çalışma (Doktora Tezi). Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara.
Aslankara, M. (2019). Zihin kuramının deneysel yaklaşım ve yöntemlerle incelenmesi: Yönetici işlevlerden ayrıştırma ve bilgisayar temelli batarya geliştirme çalışması. (Doktora Tezi). Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara.
Oktay, B. (2018). Yüz tanıma performansı ile ölçülen olumlu ve olumsuz hazırlamayı etkileyen değişkenlerin eşik altı/üstü olarak incelenmesi. (Doktora Tezi). Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara.
Pakyürek, G. (2017). Sigara kullanımı ve sigarayla ilişkili ipuçlarının sanal hafta görevindeki ileriye dönük bellek performansına etkilerinin incelenmesi: Stratejik izlemenin, geriye dönük belleğin ve çalışma belleğinin rolü. (Doktora Tezi). Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara.
Baran, Z. (2011). Genç, yaşlı ve Alzheimer Tipi Demanslı grupların duygusal bellek performansları açısından karşılaştırılması. (Doktora Tezi). Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara.
Sayar, F. (2011). Örtük, açık ve otobiyografik bellek: Ergen, erken yetişkin ve yaşlı gruplar açısından karşılaştırılması. (Doktora Tezi). Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara.
Doğutepe-Dinçer, E. (2010). Biyolojik saat ve kaygının temel bilişsel işlevler üzerindeki etkileri. (Doktora Tezi). Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ankara.