Yayına ulaşmak tıklayınız.
Yayına ulaşmak için tıklayınız.
"Öğrenme & Bellek" Kitabının 5. Baskısı Çıktı
Katılmak için tıklayınız.
Bellek Üzerine Bir Araştırma
Araştırmaya katılmak için linkteki formu doldurabilirsiniz.
Yayına ulaşmak için tıklayınız.
Oyun Türü Bilgisayar Destekli Bilişsel Egzersiz Programı (OBEP)
65 + yaştaki yetişkinleri araştırmamıza davet ediyoruz. Araştırmaya katılmak için linkteki formu doldurabilirsiniz.
Bildiriler (Son 5 yıl)

2023

Cangöz Tavat, B. (22 Eylül 2023). Bilişsel Yaşlanma (Panel). 1. Ulusal 10. Geriatri Günleri Kognitif Bozukluğu Olan Yaşlıya Yaklaşım Sempozyumu, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Geriatrik Bilimler Derneği, İzmir.

Yoruk, A., Yahya, M. ve Cangoz Tavat, B., (3-6 July, 2023). Is bilingualism affect the prospective memory? 18th European Congress of Psychology (Oral Presentation), Brighton, United Kingdom.

2022

Yörük, A, Yahya, M ve Tavat, B. (13-16 Ekim, 2022). İki Dillilik İleriye Dönük Bellekte Avantaj Sağlar mı? (Sözel Bildiri), XXI. Ulusal Psikoloji Kongresi, Doğuş Üniversitesi, İstanbul.

Erdoğan, Ş., Üçpunar, H. ve Cangöz Tavat, B. (13-16 Ekim, 2022). Münih Kronotip Anketi Türkçe Formu’nun Geçerlik ve Güvenilirlik Çalışması (Poster Bildiri), XXI. Ulusal Psikoloji Kongresi, Doğuş Üniversitesi, İstanbul.

Cangöz Tavat, B. (22 Mart 2022). Bilişsel Sinirbilim Perspektifinden Yaşlanma (Konferans). Geriatrik Bilimler Sempozyumu, GEBAM, Hacettepe Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi, Ankara

2021

Erdoğan, Ş., Doğan, D., ve Cangöz, B. (July, 2021). Is digit superiority indispensable with regard to short term memory span? (Poster). 32th International Congress of Psychology (ICP), Prague, Czech Republic.

Doğrul, A.C. ve Cangöz, B. (July 2021). Do prime modalities affect face recognition in autism spectrum disorder? (Poster). 32nd International Congress of Psychology (ICP), Prague, Czech Republic.

Doğrul, A. C. ve Cangöz, B. (Mayıs 2021). The Effect of Different Prime Types on Emotion Recognition in Children Diagnosed with Autism Spectrum Disorder. (Sözel Bildiri) 30. Ulusal Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kongresi (Çevrimiçi) , Ankara.

Salman, F. ve Cangöz-Tavat, B. (Eylül 2021). Dikkat Ağları Modeli’nin Dikkat Odağı Üzerindeki Etkisinin Bilgi İşleme (Seri/Paralel) Türleri Bağlamında İncelenmesi. (Poster Bildiri). Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu 2021 (Çevrimiçi), Bilkent Üniversitesi, ODTÜ ve TOBBETÜ işbirliği, Ankara.

Salman, F. ve Cangöz Tavat, B. (Eylül 2021). Dikkat Perspektifinden Zihinsel Sayı Temsillerinin İşleyişi: Seri/Paralel Bilgi İşleme? (Poster Bildiri). Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu 2021 (Çevrimiçi), Bilkent Üniversitesi, ODTÜ ve TOBB-ETÜ işbirliği, Ankara.

Salman, F. ve Cangöz Tavat, B. (Eylül 2021). Dikkat ve zihinsel sayı temsillerinin nöral temellerinin yaş açısından incelenmesi: Bir fMRI çalışması (Poster Bildiri). Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu 2021 (Çevrimiçi), Bilkent Üniversitesi, ODTÜ ve TOBB-ETÜ işbirliği, Ankara.

Yörük, A. ve Cangöz, B. (7-8 Eylül 2021). İleriye dönük bellek izlemede yaşa bağlı değişiklikler: Bir göz izleme çalışması (Poster Bildiri). BilişselDeneysel Psikoloji Sempozyumu 2021, Bilkent Üniversitesi, ODTÜ ve TOBB-ETÜ işbirliği ile, Ankara.

2020

Salman, F., ve Cangöz, B. (2020). Investigating the role of attentional processes on mental number representations: An fMRI study. Anatomy: International Journal of Experimental & Clinical Anatomy, 14 (Suppl 2), S75-S161. https://doi.org/10.2399/ana.20.002s

Salman, F. ve Cangöz, B. (16-19 Mayıs 2020). Dikkat süreçlerinin zihinsel sayı temsilleri üzerindeki rolünün incelenmesi: Bir fMRI çalışması (Poster Bildiri), 18. Ulusal Sinirbilim Kongresi, Bilkent Üniversitesi, Ankara.

Köse, F.E., Cangöz, B., Özel-Kızıl, E.T., Baskak, B., Baran, Z. ve Devrimci-Özgüven, H. (16-19 Mayıs 2020). Alzheimer tipi demansta duygusal çalişma belleğinin f-NIRS ile incelenmesi. 18. Ulusal Sinirbilim Kongresi, Bilkent Üniversitesi, Ankara.

2019

Oktay, B. ve Cangöz, B. (2-5 July 2019). Investigation of variables affecting positive and negative priming measured by facial recognition performance with different thresholds. XVI. European Congress of Psychology (ECP 2019), (Oral Presentation), Moscow, Russia.